Over Bags & More

20 jaar ervaring in verpakkingsmaterialen

KP Bags & More is onderdeel van Koen Pack. Koen Pack is in 1996 opgericht door Koen en Cristol Broekhuizen en is uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Met deze geschiedenis weten wij als geen ander hoe het is om een op maat gemaakte verpakking te produceren.

In 2015 werd duidelijk dat er meer mogelijk was met de kundigheid en schaalgrootte van Koen Pack, dit resulteerde in KP Bags & More. KP Bags & More is jou graag van dienst als specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de detailhandel. Betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel en daarnaast bieden wij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding.

Van ontwerp tot productie en van transport tot voorraadbeheer, met ruim 20 jaar ervaring gaat dit alles toch net even makkelijker. Wij bieden onze ervaring dan ook graag aan om je te ondersteunen bij alles wat bij een maatwerk verpakking komt kijken.

Veranderingen in verpakkingsmaterialen

De vraag naar gepersonaliseerde verpakkingen is de laatste jaren toegenomen. Denk aan veranderde wetgeving en het verbod op het gratis meegeven van plastic tassen; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelt een steeds grotere rol. En de consument heeft steeds minder tijd en verwacht daarom altijd en overal te kunnen winkelen.

We begrijpen dat niet iedere winkelier overal van op de hoogte is. Daarom houden wij alle voor jou (en jouw bedrijf) relevante ontwikkelingen op verpakkingsgebied bij en communiceren dit tijdig.

Jouw verpakkingen. Professioneel, makkelijk en efficiënt

Naast onze verpakkingsmaterialen bieden wij je graag iets extra’s. Bekijk gerust eens welke diensten jou van pas komen of vraag ons naar meer informatie en mogelijkheden.

Vestigingen in maar liefst 6 landen
81 enthousiaste collega’s
Totaal assortiment met oneindig veel variaties
Vele extra services

Samen staan we sterk

Menu