De Studio

In onze studio visualiseren wij jouw gedachten aan de hand van de modernste programma’s en apparatuur. Wil je een bestaand design aanpassen of jouw eigen huisstijl en beeldmerk terugzien op de verpakking? Dat is mogelijk. Zodra je jouw ideeën met ons hebt overlegd wordt er een digitale tekening (artwork) van jouw wensen gemaakt. Indien je het artwork accepteert, kunnen wij een speciaal handgemaakt monster voor je maken zodat je alles kunt controleren voordat we gaan produceren.

Bespaar kosten

Een uniek design zonder de hoge kosten van een reclamebureau, dat is wat onze gekwalificeerde medewerkers in onze studio voor je kunnen betekenen.

Proefdruk

Wij hebben een nieuw kleurproefsysteem laten installeren om een beter en voorspelbaarder eindresultaat te kunnen printen. Dit systeem maakt het mogelijk om snel het ontwerp van een nieuwe verpakkingslijn om te zetten naar een verpakkings-mock-up die wat betreft look & feel en kleurweergave een goede indruk van het eindresultaat toont. De machine is uitgerust met wit- en metallic inkten, maar ook spotkleuren zijn goed te simuleren.

Wat zoek je precies?

Opzoek naar een nieuw of aangepast design? vraag eens naar de mogelijkheden via ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@bagsandmore.nl

Menu