Diensten

JOUW VERPAKKING SCHERP EN OP MAAT

Naast de verpakking ook de offerte op maat, juist daarom zo scherp!

Een winkelstraat waarin jouw klanten je winkel promoten. Geweldig niet!? Een gepersonaliseerde verpakking biedt waardering, herkenbaarheid, terugkomende en nieuwe klanten. Het is hierbij wel belangrijk dat de verpakking jouw passie uitstraalt. Door creativiteit met elkaar te delen kunnen wij je verzekeren dat de gewenste uitstraling naar voren komt met een verbluffend resultaat tot gevolg.

Bags & More streeft ernaar om jouw verpakking geheel naar wens te maken onder de voorwaarden dat je alleen de lusten van het proces ervaart. Dit maken wij mogelijk door ons te houden aan de volgende 4 stappen.

Stap 1. De introductie

Afhankelijk van jouw voorkeur bespreken we digitaal, telefonisch of op afspraak de mogelijkheden en voorkeuren. Graag adviseren wij je op een professionele wijze.

Stap 2. Het voorstel

Na de specificaties met je te hebben besproken, zorgen wij voor een overzichtelijke en persoonlijke offerte.

Stap 3. Jouw beslissing

Het voorstel wordt naar je gecommuniceerd en besproken. Mocht je akkoord gaan met het voorstel, dan verzorgen wij een digitale tekening (het artwork) waarin alle specificaties zijn vermeld.

Stap 4. De productie

Na de acceptatie van het artwork gaan we over tot productie. Afhankelijk van de bestelling kunnen wij de levertijd bepalen. Doorgaans duurt het 3 tot 12 weken tot je het resultaat van onze samenwerking tastbaar in handen heeft. Vanzelfsprekend staan wij ook na de bestelling graag voor je klaar!

Speerpunten van onze werkwijze

KP Bags & More levert verpakkingsoplossingen op maat en met succes. Om je de meest passende en betaalbare verpakking aan te bieden, werken wij samen met diverse betrouwbare partners in zowel binnen- als buitenland.

Voorraadbeheer

Vierkante meters zijn duur, vooral in de binnensteden. Wij geven je de mogelijk om jouw voorraad gemakkelijk en snel op afroep te laten bezorgen. Hierdoor kun je jouw ruimte maximaal gebruiken voor je kernactiviteiten.
Lees verder

Showroom

Kom gerust eens langs bij onze showroom in Amstelveen. In de showroom vindt je op een creatieve wijze de verschillende mogelijkheden met betrekking tot jouw verpakkingsmaterialen.
Lees verder

Studio

In onze studio in Amstelveen worden productdesigns zowel digitaal als fysiek ontwikkeld in overeenstemming met jouw behoeften. Dit geeft je een duidelijk beeld van het product, tijdbesparing en vertrouwen.
Lees verder

Menu